Önnek szóló

exkluzív ajánlataink!

Villa Fiore - A borvidék romantikus arca, magánszállás a Balaton-felvidéki Nemzeti Park közepén. Kikapcsolódás és elvonultság egy csipetnyi toszkán hangulattal fűszerezve. Jöjjenek el párjával, szeretteivel vagy baráti társasággal, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodva, valóban kipihenhessék magukat!

WELLNESS ÉS SPORTOLÁS

Minden adott egy felhőtlen pihenéshez. Kültéri fürdőtó (az időjárás függvényében használható), parkoló, WiFi internet, kábeltévé, strandröplabda, tollaslabda pálya.

GASZTRONÓMIAI ÉLMÉNY

A Villa Fiore-ban megszálló vendégek a környék kézműves alapanyagaiból készült hideg falatok és a Badacsony Borrégió, valamint a Balaton-melléki Borvidék pincészeteinek kincseiből válogathatnak.

CSALÁDI ESEMÉNYEK

Intimitásának és méretének köszönhetően a Villa Fiore kitűnően alkalmas kisebb baráti, családi rendezvények megszervezéséhez. Kellemes zugok, csendes, otthonos sarkok biztosítják mindenkinek a nyugodt pihenést.

BORTÚRÁK, KIRÁNDULÁSOK

Bortúrák, kulturális kirándulások egyedülálló kiindulópontja, a Badacsony, Tapolca, Keszthely, Szigliget, Sümeg által határolt táj szívében, a Káli-medence szomszédságában. A környék egész évben a tartalmas, aktív, élményteli kikapcsolódás lehetőségét nyújtja. Csodálatos természeti környezetben fekvő szálláshelyünk a Keszthelyi-hegység és a tanúhegyek által övezett Tapolcai-medencében található. Mindössze 10 km távolságra a Balaton partjától.

ESKÜVŐSZERVEZÉS

Maximum 25 fő szálló vendég és 100 fő résztvevő befogadására alkalmas.

GYERMEKBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK

Gyermekbarát szolgáltatások: játszótér, nyitott gyermekmedence, etetőszék, gyermekágy, társasjátékok.